2 січня
5 січня

Гідравлічні візки: складська техніка для експлуатації в агресивному середовищі

Виробнича діяльність багатьох компаній часто пов'язана з впливом негативних зовнішніх чинників. У харчовій, хімічній, фармацевтичній та інших промисловостях застосовується спеціальне обладнання, наприклад, гідравлічний візок для роботи в агресивному середовищі. Пристрої виготовляються з нержавіючої сталі. Їхню якість та стійкість до негативного впливу агресивних середовищ підтверджує висновок санітарно-епідеміологічної експертизи.

Особливості гідравлічних візків

Вони призначені для роботи в агресивному середовищі, є незамінними на об'єктах з особливими умовами експлуатації: на кораблях, у портах і т. ін. Моделі відрізняються наступними характеристиками:

  • вантажопідйомністю;
  • конструкцією техніки;
  • призначенням.

Хоча вартість гідравлічних візків із нержавіючої сталі значно вище, ніж ціна обладнання такого типу, виготовленого з інших матеріалів, все ж вони мають великий попит.

До ключових переваг також можна віднести:

  • безпеку й екологічність;
  • маневровість і стійкість;
  • широкі експлуатаційні можливості;
  • стійкість до корозійних процесів;
  • бездоганні технічні характеристики;
  • простоту управління обладнанням;
  • легкість обслуговування;
  • відмінні візуальні характеристики та ін.

Гідравлічні візки з нержавіючої сталі можна використовувати для роботи в агресивних умовах у будь-яку пору року, у тому числі на відкритих майданчиках.

Важливо! Таку складську техніку необхідно регулярно мити, чистити й дезінфікувати. При цьому вона не вимагає додаткової санітарно-гігієнічної обробки.

Єдиними елементами, які періодично потрібно міняти, є колеса. Але з огляду на їх доступну вартість придбати все необхідне не складає труднощів. У нашому каталозі https://www.fregat.com.ua/katalog/представлений широкий асортимент коліс для візків, купити які можна всього за кілька кліків.

Бездоганні експлуатаційні характеристики

Гідравлічні візки з нержавіючої сталі – складське обладнання, яке не виходить з ладу при впливі негативних чинників. Воно відповідає всім вимогам промисловості, де дозволено застосування пристроїв з цього міцного матеріалу. Серед головних можна виділити:

  1. Гігієнічність. У будь-якій сфері промисловості в процесі виробництва важливо підтримувати чистоту, причому не тільки в приміщеннях. Устаткування з нержавійки легко мити навіть без використання спеціальних засобів.
  2. Стійкість до перепадів температур, хімічного впливу лугів, кислот, розчинів і т. ін. У таких умовах звичайні візки швидко стають непридатними до використання, в той час як техніка з нержавійки легко справляється з поставленими завданнями.
  3. Довговічність. Навіть за умови мінімального догляду обладнання служить багато років, при цьому не іржавіє й виглядає акуратно.

Варто зазначити, що така техніка не вимагає додаткової антикорозійної обробки, тобто витрати після покупки – мінімальні. Але завдяки експлуатації візків вдається знизити навантаження на персонал і підвищити продуктивність праці.