Транспортні візки пластикові

З її допомогою можна полегшити процес транспортування вантажів, знизити навантаження на працівників і підвищити швидкість обробки замовлень.

Візок пластикова транспортна використовується на виробничих і промислових підприємствах, в логістичних центрах, в супермаркетах, на складах та ін. Вона складається з міцної рами, платформи з полімеру і коліс. Зазвичай такі конструкції використовують всередині приміщення, на рівних підлогах, але при необхідності можна застосовувати і на вулиці.

Особливості виробів

Подібні агрегати виготовляються з міцного пластику, який витримує досить високі навантаження (до 500 кг). Зазвичай вони не мають вбудованої рукоятки для транспортування, як у рокли. Перекочування здійснюється за рахунок мускульної сили. Конструкція візка пластикової передбачає наявність чотирьох коліс з прогумованим покриттям, при цьому два зазвичай є поворотними, завдяки чому полегшується процес транспортування. Стандартний діаметр колеса - 75 мм, але бувають моделі на 100 і 125 мм.

До переваг подібних виробів відносяться:

  1. Невелика маса і компактні розміри. Вага візка становить близько 3-4 кг, ширина - від 40 до 80 см (в залежності від моделі). Стандартна висота конструкції - 20 см. Вона впевнено почуває себе в невеликих приміщеннях і при русі між стелажами і полицями.
  2. Малий рівень шуму і хороша керованість. Дана конструкція вільно пересувається за рахунок мускульної сили, причому особливих зусиль для цього використовувати не потрібно. Управляти візком для перевезення пластикових ящиків можуть як чоловіки, так і жінки.
  3. Великий термін експлуатації. Конструкція не боїться механічних і динамічних навантажень, не страждає від ультрафіолету або перепадів температури. Не вимагає особливого догляду. Досить просто очищати її від бруду і пилу.
  4. Зручність зберігання. Якщо на складі використовують кілька платформ, то їх можна зберігати, ставлячи один на одного. За рахунок наявності бортиків по периметру вони не будуть падати, роз'їжджатися.
  5. Універсальність. За допомогою даного агрегату можна перевозити абсолютно будь-які вантажі: ящики, палети, контейнери та ін. Іноді їх розміщують в кілька рядів.

Також до плюсів відноситься доступна ціна. Моделі обійдуться в 3-5 разів дешевше, ніж металеві. За своїми характеристиками вони нічим не поступаються сталевим, а в деяких випадках навіть перевершують їх. Наприклад, пластик не покривається корозією, тому його можна використовувати у вологих приміщеннях або під час перевезення замороженої продукції, льоду, риби та ін.

Увага: для роботи з важкими вантажами купуйте посилені моделі. Вони мають міцну раму, можуть витримувати вантажі до 400-500 кг.

Також потрібно враховувати, що деякі моделі для перевезення контейнерів є рамними. У них немає верхньої суцільний площині. Вантаж ставиться на саму раму (вона має спеціальні зазори). Завдяки цьому полегшуються вага конструкції і її вартість. Головне - правильно визначити розміри контейнерів, з якими вам доведеться працювати, щоб їх можна було встановити на каркас.