Штабелер ручний гідравлічний - поєднання надійності і функціональності

Ручні гідравлічні штабелери - універсальні транспортні пристосування

Штабелер ручний гідравлічний являє собою спеціальну техніку для роботи в складських комплексах. Основне призначення полягає в підйомі і переміщенні вантажів. Ці пристосування підходять для вирішення великого спектру завдань з навантаження і розвантаження, дозволяють економити час виконання даних операцій, роблять все процеси більш ефективними.

Технічні характеристики

Ручні гідроштабелери представляють собою спеціальні технічні пристосування, які використовуються в складах. За конструкционному виконання це підйомник з гідросистемою, оснащений вилами для розміщення товарів.

За стійкість обладнання відповідають консоль і опорні колеса. Останні можуть бути різних діаметрів і типів. Ознайомитися з асортиментом або замовити пару змінних роликів можна за посиланням https://www.fregat.com.ua/katalog/. У каталозі компанії «Фрегат» колеса для складування доступні у великій різноманітності видів.

Ручні гідроштабелери оснащені вантажопідйомника висувного типу. Завдяки їм операції з підйому відбуваються більш ефективно і з мінімальним фізичним зусиллям. Використовувати обладнання можна для переміщення штучних і фасованих товарів на невеликі відстані, предметів і конструкцій, палет.

Важливо: такі пристосування здатні піднімати продукцію на висоту до 3 м. Вантажопідйомність варіюється в залежності моделі і призначення.

Особливості використання

Гідроштабелери ручні представляють собою прості технічні пристосування, які виступають в ролі допоміжної спецтехніки. Вони широко затребувані в різних сферах, де потрібне виконання робіт з навантаження чи розвантаження вантажів: логістичні та складські комплекси, торгові зали, промислові та виробничі об'єкти.

Серед переваг обладнання варто відзначити:

  • простоту в освоєнні і управлінні;
  • зручність в експлуатації;
  • безпеку в роботі;
  • доступність в обслуговуванні та ремонті;
  • безпеку при роботі з займистою продукцією. У конструкції устаткування відсутні електричні вузли і механізми, що підвищує надійність даної техніки, робить її менш вразливою до навантажень.

Для своєї роботи гідроштабелери не вимагають енергоресурсів, що робить їх застосування вигідним і економічним. Техніка невимоглива до підлогового покриття. Завдяки цій властивості використовувати її можна не тільки на складі, а й під відкритим небом. За рахунок високої маневреності і компактності обладнання допустимо експлуатувати на невеликих площах, в складах з невисокими стелажними системами.

Важливо: застосування даних пристроїв дозволяє прискорити операції з навантаження і складування вантажів, заощадити на залученні додаткового персоналу, підвищує ефективність всіх процесів.