28 січня
24 лютого

Чим хороші колеса з контактним шаром з гуми? опис різновидів

Призначений для користувача комфорт під час експлуатації візків залежить від коліс. Вони повинні бути надійними, стійкими до зносу і універсальними, тобто, нормально їздити по будь-якого підлогового покриття. Оптимальний варіант, якому притаманні згадані особливості - це колеса і ролики з гумовим контактним шаром. При їх виробництві наша компанія використовує сировину чорного і синього кольорів. В обох випадках виходить м'яке гумове покриття з показовою стійкістю до негативних впливів. Ці рухливі елементи візків не втрачають первинних характеристик при середніх і навіть високих навантаженнях.

Особливості позицій з чорної еластичної гуми

Такі коліщатка входять в профі-серію, не зношуються протягом багатьох років, витримують великі навантаження. Візки, оснащені ними, заповнюють вмістом з вагою від 120 до 670 кг. Можлива цілорічна експлуатація на вулиці. Робочий діапазон температур роликів варіюється в межах від -20 до +70 градусів.

Підстави профі-коліс з покриттям з чорної гуми виробляють методом лиття під тиском. Вони на кулькових підшипниках. Також використовують високоякісний сплав алюмінію. Гумовий контактний шар з'єднаний з основою методом лиття, що робить конструкцію цілісної, більш надійною. При виробництві також застосовують технологію вулканізації. Завдяки їй виробам притаманне низький опір коченню.

Скільки коштують надійні і довговічні колеса з чорної гумової суміші? У компанії «Фрегат» якісні і еластичні ролики можна замовити від 203 гривень за одиницю. Вартість залежить від параметрів виробів.

Особливості моделі з синьою еластичної гуми

Чим ці колеса відрізняються від попередніх?» - ось питання, яке частіше за інших виникає у клієнтів «Фрегата» при ознайомленні з асортиментом. Відмінності простежуються в:

  • кольорі;
  • надійності;
  • ціні.

Сині колеса з підставою з поліпропілену коштують у кілька разів дешевше чорних аналогів. Все тому, що витримують максимум 350 кг. Це в два рази менше, ніж аналоги. Діапазон робочих температур такий же - від -20 до +70 градусів.

Синім роликам і колесам теж притаманне низький опір коченню. За технологією вулканізації гумовий контактний шар надійно з'єднаний з основою. При виробництві елементів з поліпропілену використовують метод лиття під тиском і роликові підшипники чорного кольору.

Рекомендації по вибору

Не можна сказати, які колеса з гумовим контактним шаром краще. Обидві позиції варті уваги, вибирати їх розумно з урахуванням умов експлуатації. Якщо за допомогою складського обладнання, не доведеться перевозити важкі вантажі (понад 350 кг), можна сміливо замовляти колеса з еластичної синьою гуми з підставою з поліпропілену. У такому випадку немає сенсу переплачувати. Коли важливі надійність і стійкість до великих навантажень, варто купити чорні ролики. Замовити будь-які з представлених позицій можна у нас в потрібній кількості. Купуйте у виробника, будьте впевнені в якості рухомих елементів для візків і не переплачуйте!