Роликові конвеєри та елементи

Рольганги
 

Шановні клієнти та відвідувачі сайту!

Компанія ТОВ "Фрегат" у співпраці з провідним постачальником коліс, роликів, і конвеєрних елементів Torwegge (Німеччина) раді запропонувати Вам все розмаїття конвеєрних елементів.
Просимо Ваші заявки і запити надсилати на e-mail: [email protected] або телефонуйте за тел. 0562 36-29-47, 050 480-09-59 Володимир Вікторович

В даний час на багатьох сучасних підприємствах машинобудування, хімічної, харчової та інших галузях промисловості застосовуються роликові конвеєри (рольганги) різних типів.

Також роликові конвеєри для підвищення ступеня автоматизації виробничих процесів широко застосовуються на накопичувально-розподільчих складах логістичних та інших компаніях.

Наше підприємство пропонує: конвеєрні ролики, роликові доріжки і кулькові опори виробництва фірми "TORWEGGE" для виробництва і ремонту приводних і гравітаційних конвеєрів, гравітаційних поличних стелажів, стелажів для піддонів, кулькових столів, стендів та іншого обладнання.

Конвеєрні ролики складаються з обичайки, осі і підшипників. Приводні конвеєрні ролики ще забезпечені приводним елементом. Обечайка виготовляється зі сталі, оцинкованої сталі та пластику. Підшипники використовуються в основному радіальні, які захищені лабіринтовими ущільненнями. Конструкція осей має кілька варіантів: гладка, з зовнішньої і внутрішньої різьбленням, подпружиненная і з лиски під ключ.

При виборі ролика необхідно знати його довжину (самого ролика, монтажну, разом з віссю), діаметр, навантаження, умови експлуатації, щоб підібрати матеріал обичайки.

Роликові доріжки являють собою гнутий п-подібний профіль в якому з постійним або змінним кроком встановлені на осях ролики з металу або пластику. Розміри профілю, роликів та матеріалу вибираються в залежності від навантаження і призначення.

Кулькові опори - це нерозбірний вузол, що складається з сталевого або пластикового кулі встановленого в корпус, що має загартований кульовий подпятник з укладеними в ньому металевими кульками заповнюють зазор між кулею і підп'ятником. Така конструкція кульковою опори дозволяє переміщати по ній вантаж у всіх напрямках і дозволяє використовувати ці вузли в різних поточних і конвеєрних лініях.

 

рольганги
роликові конвеєра
Запчастини для конвеєра
Ролики для конвеєра
роликові напрямні
смугові ролики
роликові шини
кулькові опори
всеспрямовані ролики
Щітки і ролики для обробки скла

 

роликовые конвеера

ролики для конвеера