12 лютого
17 лютого

Колеса і ролики ТМ Фрегат для гідравлічних візків

Ролики для гидравлических тележек Фрегат

Найпопулярніша вантажопідйомна техніка - гідравлічні візки, так звані «рокли», широко застосовуються в Україні. Пересування вантажів за допомогою гідравлічних візків і штабелерів зручно, легко, і застосовується там, де можна і потрібно обійтися без вантажника. Простота конструкції і надійність визначає їх популярність. Ламатися в ній можуть тільки гідравлічний циліндр і ролики з колесами. Поговоримо про колесах і роликах.

Серия 81 ролик для роклы полиамидСерия 87 ролик для гидравлической тележкиРолик полиуретан для гидравлической тележки

Велика розмаїтість виробників гідравлічних візків, їх розмірів, відмінностей в вантажопідйомності і поверхні підлоги визначило кілька видів виготовлених нами роликів і коліс. Існують ролики, виготовлені з поліаміду (Серія 81), що володіють низьким опором коченню, однак при ударах показали себе не з кращого боку, хоча і більше підходять для агресивних середовищ і температур (рис.1). Деякі виробники покривають поліамід поліуретаном (Серія 87), який пом'якшує удари і має високу зносостійкість (рис.2). Найбільш широке застосування знайшли ролики з металевою основою, покритої поліуретаном - Серія 80 (рис.3). Вони міцні і зносостійкі, застосовуються на різних підлогах. Колеса підрульові застосовуються поліамідні, а також з алюмінієвим диском, покриті поліуретаном або гумою (рис.4), в нашому асортименті це серії 20 і 50.

Колесо эластичная резинаКолесо полиуретан

Розміри роликів характеризуються діаметром і шириною. Найбільш широко застосовуються ролики розмірів 80х70 мм, 70х60 мм і інших. Колеса підрульові, діаметром від 160 мм, 180 мм, 200 мм.
ТОВ «Фрегат» пропонує ролики поліамідні і поліамід з поліуретаном, виробництва Німеччини та Італії. Ми виробляємо ролики поліуретанові, діаметром 80 мм і шириною від 50 до 110 мм, а також діаметром 70 мм і шириною від 40 до 80 мм. За бажанням замовника можемо виготовити ролик необхідного розміру. Рекомендуємо також підрульові колеса нашого виробництва на алюмінієвих дисках, покритих поліуретаном або гумою, діаметром 160 мм, 180 мм і 200 мм. Ролики і колеса випускаються під торговою маркою Фрегат і наша компанія гарантує їх довговічність і зручність у використанні.